Powered by Smartsupp

26.07.-11.08.2024 Prázdniny v Telči

Přijďte s námi prožít jedinečné chvíle plné hudby, radosti, krásy a inspirace na akci "Prázdniny v Telči"! Jako každý rok náš stánek njdete na "hrázi u rybníka" :-) Máme pro vás připraveny originální kousky z minerálních kamenů surových i opracovaných, šperky od nejlevnějších až po originální kousky dovezené z celého světa.

V našem stánku najdete široký výběr minerálních kamenů, šperků, od nádherných náramků až po krásné přívěsky a prstýnky. Nechte se okouzlit jejich krásou a kvalitou, která zdůrazní váš osobní styl a dodá vám energii, lásku a harmonii.

Naše šperky jsou ručně vyrobené s láskou k detailům a využívají vybrané kameny a materiály, které mají energetické vlastnosti a mohou vám přinést harmonii, ochranu a pozitivní energii.

Přijďte se nechat inspirovat našimi jedinečnými kousky, které jsou vhodné pro každou příležitost. Ať už hledáte šperk jako dárek pro blízkého, nebo si chcete dopřát radost pro sebe, u nás určitě najdete ten správný kousek, který vám bude dělat společnost po mnoho let.

Nechte se pohltit atmosférou akce "Prázdniny v Telči" a navštivte náš stánek, kde vás čeká nejen krása šperků, ale také přátelský a profesionální tým, který vám rád pomůže s výběrem a odpoví na vaše otázky.

Přijďte si užít den plný krásy, módy a šperků. Těšíme se na vaši návštěvu na akci "Prázdniny v Telči" a na setkání s vámi v našem stánku!